Truc infal·lible per mantenir la teca en perfecte estat

La teca és un producte natural molt valorat, tant per professionals com per consumidors. Això és degut a la seva bella aparença, la seva fàcil treballabilitat i la seva gran durabilitat. Té una excel·lent resistència a la humitat ia l'atac de fongs i insectes. Fins i tot és possible deixar-la a la intempèrie sense tractament gràcies als seus olis naturals.

La teca es pot utilitzar de diverses maneres per crear un ambient acollidor, ja que ens proporciona un tacte agradable en taulells de taules o en detalls de butaques i butaques. Per això és tan important un bon manteniment que ens proporcioni que aquest excel·lent material es mantingui en bones condicions.

A ALAIRE disposem d´un producte elaborat amb olis i resines 100% naturals. El mateix, conté filtre solar, fungicida anti-blavós, antifongs, a més de nodrir, regenerar i embellir qualsevol tipus de fusta.

Laplicació daquest producte és molt senzilla. Per això es pot utilitzar una brotxa, corró o un drap i s'aplica de manera uniforme una o dues vegades. Es deixa actuar uns 20 minuts i després es retira l'excedent amb un drap net. Aquesta aplicació ha de ser periòdica duna a dues vegades lany, segons lexposició al sol que tingui la nostra fusta als raigs solars.

 

NOTA: Per fustes a restaurar, abans d'aplicar l'oli, netegeu-les en profunditat amb un netejador de fustes.