Funda hibernació per a para-sols

Un dels nostres accessoris més venuts per als nostres para-sols són les fundes d'hibernació amb cremallera.

Fàcils de muntar a qualsevol dels nostres para-sols, ajuden a protegir del sol i de la pluja tant els tèxtils com les estructures d'alumini o de fusta. Disposem de diferents mides tant per a para-sols pendulars com para-sols amb pal central.

És recomanable utilitzar les nostres fundes cada dia quan no gaudim del para-sol. Guardeu la funda en un lloc sec i netegeu-la amb aigua i sabó neutre. Element essencial per als para-sols

El canvi d'estació ens anuncia el moment de pensar en l'emmagatzematge del nostre mobiliari de jardí i desar-lo fins al proper any. En el cas del para-sol, és essencial comptar amb un accessori: la funda protectora.

La funda protectora protegirà el para-sol de la humitat, cosa que evitarà la formació de floridura a la lona o l'òxid al pal. Per això, és molt important doblegar el para-sol i no posar la funda fins que estigui completament seca. En cas contrari, la humitat s'estancarà a l'interior i es corre el risc de fer malbé el material. A més, protegirà el seu para-sol contra els insectes o la brutícia que hi pugui caure.

A la nostra botiga podreu trobar fundes d'hibernació de diferents mides, tant per a para-sols pendulars o de pal central. Són fàcils de col·locar i plegades no ocupen pràcticament lloc.